Névnapi és szülinapi party szervezése

Mindenki 18 éves, néhány év tapasztalattal!

Ha ovis vagy iskolás gyermeke számára szeretne élménydús szülinapi bulit szervezni otthon vagy játszóházban, a legjobb helyen jár! Dollár papa pénzesővel fűszerezett bűvész műsora, édességet osztó csokigyáros show műsora és csokievő versenye, az arcfestés vagy bohóc produkció mellett nyomkereső játékaink kalózos, hercegnős vagy dzsungeles formában a kis barátoknak is felejthetetlenné teszik a zsúrt. Döntsenek a népszerű mexikói showelem mellett és válasszanak mesefigurás vagy szuperhősös pinatat az ünnepeltnek! Elbúcsúzáskor pedig a kis szülinapos "party favor"-rel köszönje meg a barátainak, hogy együtt ünnepeltek vele!

Felnőtteknek pedig igény szerinti dekorral, virággal, lampionokkal, lufikkal, ételekkel és tortával készülünk a város legkülönbözőbb pontjain. Legyen a helyszín otthon a kertben, étteremben, hajón vagy egy limuzinban, mindenben igazodunk az ünnepelt elképzeléseihez.

Olyan kérés még nem érkezett hozzánk, amit maximális profizmussal ne oldottunk volna meg. Dolgozzunk együtt a buli szervezésén, az eredmény garantált elégedettség lesz!

rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófokszulinap-meghivo-csalad