Névnapi és szülinapi party szervezése

Mindenki 18 éves, néhány év tapasztalattal!

Ha ovis vagy iskolás gyermeke számára szeretne élménydús szülinapi bulit szervezni otthon vagy játszóházban, a legjobb helyen jár! Dollár papa pénzesővel fűszerezett bűvész műsora, édességet osztó csokigyáros show műsora és csokievő versenye, az arcfestés vagy bohóc produkció mellett nyomkereső játékaink kalózos, hercegnős vagy dzsungeles formában a kis barátoknak is felejthetetlenné teszik a zsúrt. Döntsenek a népszerű mexikói showelem mellett és válasszanak mesefigurás vagy szuperhősös pinatat az ünnepeltnek! Elbúcsúzáskor pedig a kis szülinapos "party favor"-rel köszönje meg a barátainak, hogy együtt ünnepeltek vele!

Felnőtteknek pedig igény szerinti dekorral, virággal, lampionokkal, lufikkal, ételekkel és tortával készülünk a város legkülönbözőbb pontjain. Legyen a helyszín otthon a kertben, étteremben, hajón vagy egy limuzinban, mindenben igazodunk az ünnepelt elképzeléseihez.

Olyan kérés még nem érkezett hozzánk, amit maximális profizmussal ne oldottunk volna meg. Dolgozzunk együtt a buli szervezésén, az eredmény garantált elégedettség lesz!

rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófokszulinap-meghivo-csalad
lánykérés, lánykérés Siófok, siofoki lánykérés, eljegyzés, eljegyzés Siófoklánykérés, lánykérés Siófok, siofoki lánykérés, eljegyzés, eljegyzés Siófok

Születésnapi köszöntő óriásplakáton vagy fényfestéssel - A totális meghökkentés

Ez az, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni! Lepd meg szeretted stílusosan! Válassz egy jó fotót és kedves megszólítást vagy találjuk ki együtt az üzenetet! Legyen akár óriásplakát, akár egy kivetített szöveg képpel, biztos nem lesz szokásos meglepetés.

Árajánlatot kérek