Céges party, csapatépítés, nyílt nap

Csapatépítés földön és vízen

Ne mindig csak a munkáról szóljon az élet!

Úgy érzi, hogy munkatársai megérdemlik a lazítást? Esetleg a csapatszellem még nem alakult ki teljesen minden területen? Vagy a munkaerő piacnak és leendő kollégáinak szeretné bemutatni a céget? Bízza a munkát egy kreatív csapatra! Élményekkel teli indoor és outdoor programok várják télen – nyáron, földön és vízen!

Szeretné megörökíteni a vicces helyzeteket? Profi fotós elkészíti Önnek!

Outdoor csapatépítés

Tesla élményvezetés

Válasszon a különböző modelljeink és csomagjaink közül, hogy megköszönje munkatársainak a kiváló munkavégzést! Létszám egyeztetést követően személyre szabott ajánlatot küldünk.

Tesla élményvezetés, Tesla élményvezetés Siófok, céges csapatépítés, céges csapatépítés Siófoktesla-elmenyvezetes-siofok-02

Bővebben

Model3:

 • 473 lóerő
 • 639 NM forgatónyomaték
 • 3,2 mp (0-100 km/h)
 • Autopilot üzemmód
 • 260 km/h végsebesség
 • Dual motor
 • Összkerék meghajtás

Model S:

 • 760 lóerő
 • 930 NM forgatónyomaték
 • 3 mp (0-100 km/h)
 • Autopilot üzemmód
 • 250 km/h végsebesség
 • Dual motor
 • Összkerék meghajtás

Árajánlatot kérek

rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófokrendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófok

A rejtélyes pisztolyos nő

A városban elmúlt éjszaka történt bűntény részleteiről számol be a megbízott magánnyomozó. A hölgy a lejátszott videóban kéri a csapatot, hogy legyenek segítségére utána járni a rejtélyes esetnek.

A játék időtartama 3-4 óra, mely során a csapattagok egyéni választás szerint kerékpárral, elektromos kerékpárral, elektromos rollerrel vagy gyalogosan GPS koordináták alapján fedezik fel a város különböző pontjait.

Árajánlatot kérek

Varga Imre nyomában

A Siófokon született Kossuth-díjas szobrászművész munkáit részben bemutató játék alatt színészek várják a csapatokat a különböző állomásokon. Ebben a programban fontos a lexikális tudás és a kreativitás, a humor pedig elengedhetetlen.

Árajánlatot kérek

rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófokrendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófok
sarkanyhajo-csapatepites-verseny-rendezveny-siofok-rendezvenyszervezesevezes-csapatmunka-sarkany

Sió Dragon

A sárkányhajó evezés egy kiváló közösségformáló program, ahol a csapat megtanulhat sárkányhajót evezni, egy célért húzni a dob ütemére. Az evezést könnyű elsajátítani, amely után már csak győzni kell a csapatának.

Ha egy felejthetetlen élményre vágyik, ha fogékony az új iránt, ha szereti a természetet és szeretne a csapatával egy közös célért együtt dolgozni, akkor ez az Önök programja!

Bővebben

Csomagajánlataink:

Csomagok mellé kérhető szolgáltatások:

 • Fotóbox: a parton és a hajón készített 35-40 fotó, amelyet elektronikus úton továbbítunk
 • Videóbox: a napról készített 2-3 perces zenés videó összeállítás, szintén elektronikus úton továbbítjuk
 • 2in1 box: Fotó –és videóbox kombinálva

A csapat létszámának, az időpontnak és a programelemek meghatározását követően elkészítjük személyre szabott árajánlatunkat.

Árajánlatot kérek

SUPtour és SUPrelax

Képzelje el, ahogy kievez a kékségbe és útja a festői Tihany félsziget felé vezet! Képzelje el, hogy nem tud betelni a csodákkal és a Balaton adta végtelen nyugalommal! Ezt az élményt adja Önnek a Sup túra programunk. A SUP deszkán való evezés egy innovatív vízi sport tevékenység, mely világszerte hatalmas népszerűségnek örvend.

rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófokrendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófok

Bővebben

A SUP pozitív testi és lelki hatással van az emberekre, gyorsan tanulható, biztonságos, kortalan, abszolút stressz űző. 10 fős csapatdeszkákon érezhetik a szabadság ízét, a napsütés illatát, miközben az együttműködés alapfeltételével tudnak csak előrébb evezni a fel-felcsapó hullámok közt. A SUP túrák maximális létszáma 40 fő. A részvétel akár fürdőruhában, akár sportruházatban is lehetséges. A programok időtartama 1,5-2 óra.

Árajánlatot kérek

ij-verseny-erdorendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófok

Ahol a kalandok kezdődnek

Élje át a történelmi olvasmányok és filmek kalandjait élményprogramunkon! Próbálja ki, hogy milyen az erdőben kunyhót és hidat építeni természetes anyagokból vagy tüzet gyújtani gyufa nélkül! Lépjenek túl a komfortzónájukon! Próbálják ki, ki a legügyesebb íjász a csapatban! A program során a kitartás, a koncentráció, az ügyesség és a jókedv elengedhetetlen.

Árajánlatot kérek

Bringatúra

Válasszon több túraútvonalunk közül, mi szakképzett vezetővel, csapatépítő játékokkal, életre szóló élményekkel várjuk Önöket! Kerékpárral lehetősége lesz felfedezni Siófok olyan eldugott világát, ahova el lehet tűnni a nyüzsgés elől. Defekttűrő gumikkal felszerelt tracking kerékpárokkal biztosítjuk az önfeledt kikapcsolódást lenyűgöző szépségű útvonalainkon.

Kerékpáros túráink beilleszthetők bármelyik szakmai konferencia kísérő elemeként, de akár egy egész napos kikapcsolódás is szervezünk munka utáni levelezésnek.

Ötleteink:

 • Töreki természetvédelmi terület Egy Csipet Nádassal
 • a Balatonvilágosi Magaspart Sörfőzde látogatással
 • a Balaton Szíve, Zamárdi: Szamárkő és Pálinkaház látogatás

Árajánlatot kérek

siofok-toreki-termeszet-biciklitermeszet-kerekpar-jatek
rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófokrendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófok

Száguldás Siófokon

Próbálja ki a Balaton legjobb gokartpályáját Siófokon!

Az igazi élmény és az igazi versenyhangulat garantált! Figyeljék meg egymás trükkjeit, használják ki a saját rafináltságukat, az kijelző pedig mindent dokumentál!

Árajánlatot kérek

Indoor csapatépítés

A hotel sztárjai

Klipforgatás profi csapattal Mindig szerette volna átélni a klipforgatás izgalmas, de egyben fárasztó menetét? Tegyük meg együtt és a nap végén értékeljük az addigra összevágott produkciót! A filmes stáb végig kíséri a napot, minden lényeges mozzanatot és eseményt rögzít. Az anyagot helyszíni és belső interjúkkal színesíti, melyek emelik az elkészült film élményszintjét.

klip-forgatas-csapatforgatas-videoklip-kozos munka

Bővebben

Videóklip 1

A rendezvény résztvevői részesei lesznek egy klip forgatásának általunk felajánlott ötlet alapján, előre kiválasztott zenére. A zenei videó dramaturgiája kapcsolódhat a konferencia tematikájához is – de talán inkább csapatépítő tréningek lazább légköréhez ajánljuk. A videó „története” mindenesetre mindenképpen kötődik valamilyen szállal az eseményhez, a céghez.

Videóklip 2

Ennél a verziónál a céghez tartozó „alanyok” választanak ki egy zenét, majd kijelölik azt is, hogy ki fog szerepelni a klipben. A dramaturgiát a stáb tagjaival közösen találják ki. Hogy a forgatás ne fulladjon káoszba, cégünk kívülről jövő tanácsokkal koordinálja az eseményeket. Érdekes lehet az alkotói folyamat is (hiszen nem kompetens személyek készítik a klipet), így ez is rögzítésre kerül, hasznos hanggal és néhány interjúval színesítve. Ez aztán a videóklip előtt kerül bemutatásra, felfokozva a várakozást, illetve mintegy tükröt tartva az elé, ami végül a végeredmény lett.

(Mindkét esetben előre kell egyeztetni a videók vetítési/megosztási platformjait és azok zenei jogdíj vonzatát.)

Flashmob

A rendezvény tematikájához kapcsolódó vagy azzal teljesen szembemenő, szórakoztató jellegű gerilla-akció. Általában zenés-táncos, de ha cég előadói közül be lehet valakit aktívan vonni az előkészületekbe, akkor lehet egy ál-előadásra, vagy szakmai poénra épülő akció is.

Áldokumentumfilm

A rendezvény előtti egyeztetés alapján készülő film, amely dramaturgiájában és történetvezetésben a cég tevékenységéhez, a konferencia tematikájához kapcsolódik, ám egy teljesen abszurd vagy vicces szakmai tényferdítésre épül. Általában néhány beavatott segítségével készül, akik előzetesen információkkal látnak el bennünket, menet közben álinterjúkkal támasztják alá a dokumentumfilm mondanivalóját, képi- és egyéb anyagokkal szolgálnak, melyek vizuálisan színesítik a végterméket. A stáb emellett vágóképeket készít az eseményen spontán helyszíni történések és előre megrendezett jelenetek rögzítésével.

A filmek egyéni megállapodás szerint a rendezvény legutolsó napján vagy utólag kerülnek átadásra.

Árajánlatot kérek

detektiv-csapatepites-nyomozaskrimi-nyomozas-detektiv

A titkozatos stylesi eset

Agatha Christie első detektívregénye ihlette a létszámhoz igazítható időtartamú nyomozós játékot, mely közben a kollégái egy rejtélyes eset megoldása közben közvetlenebb kapcsolatba kerülhetnek egymással, a hétköznapokba visszatérve fokozva így a hosszú távú sikeres közös munkát. A játék végén nyomozó igazolvány átadására kerül sor annak a csapatnak a részére, akiknek a megoldása leginkább hasonlít a valós történethez.

Tematikus party-k

Kínálatunkból minden cég megtalálja a leginkább hozzáillő tematikát az esti bulira.

Készülünk gengszter éjszakával, párizsi lokálhangulattal, vadnyugati párbajjal és vidéki western hangulattal, Hotel Mentol retro esttel, karib bulik forró hangulatával vagy az 1001 éjszaka sejtelmes, dohányfüstös kalandjával. Olvassa el ötleteinket!

latin-tancos-kubaiwestern-tematikus-party

Bővebben

Al Capone est: lehetőséget biztosítunk visszarepülni az időben és átélni az 20-as éves Amerikáját, ahol az alkoholtilalom idején kaszinókban elbújva lehetett szórakozni csinos lányok között. Félhomályos termeket biztosítunk kaszinóasztalokkal, whisky- és szivarsarok installációval, karikaturistával, jósdával és razzia csapattal.

Moulin Rouge party: az éjszakai műsorairól, táncairól és kívánatos hölgyeiről híres szórakozó helyre csak a megkülönböztetettek léphetnek be. Andalító sanzonok, kihívó táncok, fényes revük szórakoztatják a nagyra becsült néző sereget. Emellett ínycsiklandozó ételek közül válogathatnak, folyik a pezsgő, szórakozik a párizsi elit. Egyszer csak kialszanak a fények és a táncparketten megjelennek a Moulin Rouge csillagai csábító táncukkal.

A Moulin Rouge falain kívül, az utcán más kép fogadja az embert, kicsi sikátorban jósnőt találunk, aki ha kérjük, belenéz a tenyerünkbe, az utca túloldalán karikaturista árulja a rólunk alkotott rajzait, mellette Párizs környéki termelők „árulják” boraikat.

Volt egyszer egy vadnyugat: colt és rodeó párbajra hívjuk Önöket, a sivatag legjobb cowboyait egy vadnyugati western kocsmában. Az urak és kísérőik whiskyvel, szivarral, casinoval, sörrel és long italokkal melegítenek be az esti versenyszámokra. A hangulatról countryzene és hamisítatlan vadnyugati design gondoskodik. A szalmabálák, lószerszámok és kaktuszok között álló western kocsmában kerül megrendezésre a nagy vadnyugati párbaj: a kockás inges, kalapos, bátor férfiak mérik össze erejüket a parketten. Eközben a hölgyek iszogatnak és country táncot ropnak. A verseny végén betoppan a rettegett sheriff kísérőivel, rajtaütnek a banditákon. Elviszik magukkal a gyanúsítottakat, majd visszatérve szembesítik a többieket a bűnükkel. Az igazság kiderülése után folytatódik a mulatság, majd kihirdetik a vadnyugat legvadabb cowboyát.

Csavard fel a szőnyeget! A Hotel Mentol bárjában a zenészek már hangolnak, érkeznek a csábos ruhákba öltözött hölgyek és jampec urak. Míg a délutáni retro kávéházban Meggy Márkát, Traubit szürcsölgetnek és Dunakavicsot, Piros Mogyoróst ropogtatnak, az esti buliban színes, természetesen neonszínű koktélok emelik az est fényét. A hölgyek szoknyáiról és kendőiről, illetve az urak nyakkendőiről a zenekar mellett gondoskodunk. Ez a program csupa rock&roll!

Gyarmatosítók a Karib tengeren: év végi bálra gyűlnek össze a sziget előkelőségei a csodásan feldíszített bálteremben, ünneplik a jó gyapottermést. A hölgyek ruha bemutatókat néznek, közben a férfiak szivarfüstös, whisky gőzös este mellett beszélik meg a gazdaságok ügyes-bajos dolgait. A vacsora utáni bulit csodálatos karibi lányok tánca tesz még tüzesebbé. Az est fénypontja, hogy ezen az estén mutatják itt be a Holland királyság egyik legnagyobb gyémántját. Hirtelen kivágódik a bálterem ajtaja és a Karib-tenger hírhedt kalózbandája ront be, hogy megszerezze az ékszert és persze, ha sikerül túszokat is szedjenek váltságdíj reményében.

1001 éjszaka: a szultán palotájában az ínycsiklandó ételektől roskadó tálak mellett ledér öltözetű háremhölgyek kényeztetik jelenlétükkel a vendégeket. A hárem új tagjai tánctudásukat fejlesztik egy-egy profi társnőjük segítségével, míg az urak vízipipából szívják a speciális aromájú dohányok gőzét. Kígyó bűvölők és tűzzsonglőrök látványos bemutatója szórakoztatja az utca forgatagában barangolókat.

Árajánlatot kérek

bor-borkaszino-jatekborkaszino-tet-zseton

Borkaszinó

Interaktív borkóstoló játékmester és sommelier irányításával. Ismerje meg a magyar borokat évjárat, szőlőfajta és borvidék szerint! A játékot zsetonokkal játszuk több körön át előre egyeztetett időtartamban borfajták száma alapján.

Árajánlatot kérek

Pálinka est

Vacsora utáni lazulós csapatépítő, pálinkakóstoló program, amely során neves pálinka tanácsadó, szakoktató és bíráló vidám ismertetője alatt igény szerint 6-8-12 pálinka kóstolása történik. A kóstolás során megismerkedhetnek a pálinkafőzés rejtelmeivel. Lehetőség van erre akár a pálinkafőzde falai közt vagy a rendezvény helyszínén.

rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófokpalinka-palinkafozes-kostolo

Bővebben

Lehet a gyümölcs birs, cseresznye, áfonya, barack, alma, körte vagy szőlő, a belőlük készült pálinka beazonosítható illat- és ízvilágot alkot. Izgalmas és szórakoztató játékra hívjuk, miközben próbálják meghatározni az ízeket, az intenzív illatokat, a gyümölcs harmóniáját.

A rendezvény alkalmával, igény szerint készülhet névre szóló, egyedi, céges címkével ellátott üzleti ajándék is.

Árajánlatot kérek

rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófokcspatepito-karaoke-rendezvenyszervezes-siofok

Real Live Karaoke

Animált, interaktív, élőzenés show-műsor szolgáltatás, melyet főképp baráti társaságok egész estés szórakoztatására, családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek műsorelemeként ajánlunk.

A műsor során nem a megszokott hagyományos karaoke formával találkozhatunk, hanem egy élőzenés kísérettel, a csapatépítésben tapasztalatokkal rendelkező műsorvezető folyamatos irányításával kísért karaoke show-műsorral.

Bővebben

Az élőzenével rendkívül rugalmasan tudjuk az énekeseket kísérni és a dalok hosszát, valamint a műsor menetét irányítani. Az énekesen kívül a műsorba közönséget is rendseresen bevonjuk. Az éneklésben is aktívan segítünk, rossz énekes ebben a műsorban nincs, a közönségnek nem kell percekig hamis éneket hallgatnia. A jókedv és a kiváló bulihangulat garantált.

Csapatépítő tréningek esetén a feladatokhoz is hozzá tudunk járulni, a műsor során lehetőség van különböző mókás zenei vetélkedők, mint pl. a dalfelismerés, különböző szövegelosztású éneklések, stíluskeverések, játékok lebonyolítására. Ehhez természetesen animációt biztosítunk.

Több mint 400, főleg magyar szövegű számból választhatnak az énekelni vágyók, számukra a választást egy előre összeállított zenei listával segítjük. A zenei repertoárunkra jellemző a 60-as, 70-es, 80-as, 90-es évek magyar és külföldi slágerei.

Fontos megemlíteni, ha éppen nincs éneklésre vállalkozó, azaz nagyon zárkózott a társaság, akkor is szólnak a dalok a műsorvezetők előadásában. A műsorvezető körbejár, egyeztet, dalokat javasol, ha kell megnyugtat, segít.

Árajánlatot kérek

Minden játék esetében vállaljuk a moderátor szerepét.