Lánykérés földön, vízen vagy levegőben

Megtaláltad azt, akitől mosolyog a szíved? Szereted, ahogy beszél, nevet, jár, viselkedik? Ne várj tovább! Jöhet a lánykérés! Találjuk ki együtt a nagy pillanat klasszikusabb vagy extravagáns formáját!

Romantika a természetben

El tudsz képzelni romantikusabb forgatókönyvet attól, mint egy fekete lovasfogatos kocsikázás a várostól messze a természetben, ahol mindig friss a levegő és halkan csicseregnek a madarak? A pihenőhelyen kellemes hangulatú piknik vár titeket, ketten vagytok, csend van. Minden adott ahhoz, hogy feltedd a nagy kérdést!

Árajánlatot kérek

lánykérés Siófok, romantikus lánykérés, lánykérés, eljegyzés, romantikus eljegyzés Siófokeljegyzes-piknik-szerelem
lánykérés Siófok, romantikus lánykérés, lánykérés, eljegyzés, romantikus eljegyzés Siófokromantika-vacsora-szerelem

Legyen mindig játékos a szerelmetek!

Hogy az izgalom játékkal párosuljon, feladványok vezetnek el titeket a lánykérés helyszínére, ahol egy csendes kis sarokban egy finom vacsora, virág az asztalon és jéghideg pezsgő vár titeket.

Árajánlatot kérek

Lánykérés a Balaton közepén

Fogjatok egy jó szelet és vitorlázzatok ki a naplementébe! A Balaton látványa már magában is lenyűgöző! Tetézni csak egy hideg pezsgő, diszkrét kapitány és egy csillogó gyémánt tudja.

Árajánlatot kérek

lenykeres-vitorlaslánykérés Siófok, romantikus lánykérés, lánykérés, eljegyzés, romantikus eljegyzés Siófok
lánykérés Siófok, romantikus lánykérés, lánykérés, eljegyzés, romantikus eljegyzés Siófokszerelem-romantika

Szerelem a fellegekben

Vagy legyen egy kisrepülőgépen? A repülés közben tapasztalt érzés nagyon hasonló a szerelemhez. Szárnyaló lelkiállapot, kis pillangók a hasadban és az izgalmas, mindig várakozó és egyben kiteljesedő érzés, semmihez nem fogható csoda!

Árajánlatot kérek