Lánykérés földön, vízen vagy levegőben

Megtaláltad azt, akitől mosolyog a szíved? Szereted, ahogy beszél, nevet, jár, viselkedik? Ne várj tovább! Jöhet a lánykérés! Találjuk ki együtt a nagy pillanat klasszikusabb vagy extravagáns formáját!

lánykérés, lánykérés Siófok, siofoki lánykérés, eljegyzés, eljegyzés Siófoklánykérés, lánykérés Siófok, siofoki lánykérés, eljegyzés, eljegyzés Siófok

Lánykérés óriásplakáton vagy fényfestéssel - A totális meghökkentés

Ez az, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni! Lepd meg szerelmed stílusosan! Válassz egy jó fotót és kedves megszólítást vagy találjuk ki együtt az üzenetet! Legyen akár óriásplakát, akár egy kivetített szöveg képpel, ez a nagyon látványos meglepetés a garancia a biztos IGEN-re.

Árajánlatot kérek

Romantika a természetben

El tudsz képzelni romantikusabb forgatókönyvet attól, mint egy fekete lovasfogatos kocsikázás a várostól messze a természetben, ahol mindig friss a levegő és halkan csicseregnek a madarak? A pihenőhelyen kellemes hangulatú piknik vár titeket, ketten vagytok, csend van. Minden adott ahhoz, hogy feltedd a nagy kérdést!

Árajánlatot kérek

lánykérés Siófok, romantikus lánykérés, lánykérés, eljegyzés, romantikus eljegyzés Siófokeljegyzes-piknik-szerelem
lánykérés Siófok, romantikus lánykérés, lánykérés, eljegyzés, romantikus eljegyzés Siófokromantika-vacsora-szerelem

Legyen mindig játékos a szerelmetek!

Hogy az izgalom játékkal párosuljon, feladványok vezetnek el titeket a lánykérés helyszínére, ahol egy csendes kis sarokban egy finom vacsora, virág az asztalon és jéghideg pezsgő vár titeket.

Árajánlatot kérek

Lánykérés a Balaton közepén

Fogjatok egy jó szelet és vitorlázzatok ki a naplementébe! A Balaton látványa már magában is lenyűgöző! Tetézni csak egy hideg pezsgő, diszkrét kapitány és egy csillogó gyémánt tudja.

Árajánlatot kérek

lenykeres-vitorlaslánykérés Siófok, romantikus lánykérés, lánykérés, eljegyzés, romantikus eljegyzés Siófok
lánykérés Siófok, romantikus lánykérés, lánykérés, eljegyzés, romantikus eljegyzés Siófokszerelem-romantika

Szerelem a fellegekben

Vagy legyen egy kisrepülőgépen? A repülés közben tapasztalt érzés nagyon hasonló a szerelemhez. Szárnyaló lelkiállapot, kis pillangók a hasadban és az izgalmas, mindig várakozó és egyben kiteljesedő érzés, semmihez nem fogható csoda!

Árajánlatot kérek

Parti apartman privát séffel

Élvezzétek a vacsorát egy parti apartmanban! A séfünk házhoz megy, ezzel nemcsak különleges élményben lesz részetek, hanem a terhet is levesszük a vállatokról! Ti megálmodjátok a menüsort, mi bevásárolunk, előkészítjük, séfünk a helyszínen elkészíti és még a mosogatással sem kell foglalkoznotok.

Árajánlatot kérek

lánykérés, lánykérés Siófok, siofoki lánykérés, eljegyzés, eljegyzés Siófokparti-apartman-privat-seffel-02