Konferencia, tréning, workshop

Engedje meg, hogy átvállaljuk Öntől a feladatokat!

Tudjuk, hogy egy sikeres konferencia, tréning vagy workshop megszervezése megterhelő és emellett még sok időt is vesz igénybe.

Siófok a konferenciák otthona, hiszen konferencia- és wellness szállodák sora áll rendelkezésre technikával jól felszerelt, különböző méretű konferencia termekkel, kiváló catering szolgáltatásokkal és a pihenéshez elengedhetetlen kényelmes szobákkal.

Kisebb cégektől (4-10 fő) kezdve több száz fős szakmai rendezvények esetén is állunk rendelkezésre, hogy segítsük a legjobb rendezvényhelyszín felkutatását. A szakmai továbbképzéshez trénereket, coach-okat ajánlunk refernciákkal, a délutáni, esti programokhoz pedig a honlapunkon is megtalálható ajánlatokon kívül a cég arculatához, a vezető elvárásához igazítva dolgozzuk ki az ötleteinket.

Beszéljük meg, hogy milyen típusú rendezvény megszervezésében tudunk segíteni, hogy kapacitás függvényében minél részletesebb ajánlatot készíthessünk az Ön számára!

Szállásfoglalás

A létszám (maximum 250 fő) ismeretében különböző konferencia szállodáktól kérünk ajánlatokat, melyeket az Ön rendelkezésére bocsátunk, amennyiben több napos programról van szó, így könnyen kiválasztásra kerülhet a legmegfelelőbb helyszín. A szállodába érkezéskor regisztrációs asztallal készülünk, így egyszerűen elvégezhető az akár napi résztvevők érkeztetési folyamata.

Árajánlatot kérek

rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófokrendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófok
rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófokrendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófok

Rendezvényterem bérlés

Különböző méretű konferencia termekkel rendelkező szállodák találhatóak a városban, mely termek közül több összenyitható, így egy terem lefoglalásával a nap különböző szakaszaiban a programok szeparálhatóak. A teremberendezést előre egyeztetve kezdésre előkészítjük, mely a nap folyamán igény szerint módosítható.

Árajánlatot kérek

Technikai felszerelés

A sikeres szakmai programokhoz elengedhetetlen a technikai eszközök igénybevétele. Szakmai partnereink mindegyike rendelkezik flipchart táblával, vászonnal, projektorral, korlátlan WIFI használattal, hangosítással, mobil mikrofonokkal, kontroll monitorral, technikusi ügyelettel, tolmács berendezéssel.

Árajánlatot kérek

technikai-felszereles-rendezveny-siofok-01rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófok
catering-rendezveny-siofok-01rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófok

Catering

A nap programjához igazodva kiajánlunk kávészüneteket (üdítős-kávés vagy aprósüteményes, szendvicses, gyümölcsös), ebédet és vacsorát (amely lehet elegáns tányérszervizes - létszámfüggő vagy svédasztalos), italcsomagokat vagy szűkített itallapot.

Árajánlatot kérek