Lánybúcsú, legénybúcsú

Ahol mindig kék az ég, ahol lágyan ringatóznak a selymes vizű Balaton hullámai, ahol pezseg az élet és a szikrázó nap sugarai nappal a bőröd perzselik, az éjszaka fényei pedig felejthetetlen bulira csábítanak, ott vár titeket Siófok legtrendibb lány- vagy legénybúcsúja! Legyen ez a buli az a buli, amit soha nem felejtesz el és ami után fejest ugrasz egy új életbe!

Vállaljuk kisebb-nagyobb baráti társaságok esküvő előtti, utolsó szinglibulis, haverokkal partyzós, felejthetetlen kalandjainak szervezését szállással, játékokkal, vitorlázással, vacsorával a belváros legmenőbb éttermében, pezsgős koccintással a város felett az ikonikus Víztorony kávézójában, transzfer szolgáltatással az egyes programelemek között és egyéb szórakoztató programokkal (vízibicikli verseny, SUP túra, óriáskerék, borkóstoló, pálinkaház látogatás, limuzin bérlés, vitorlázás, gyorshajó), extrémebb csapatoknak ejtőernyős ugrással. Ezt kizárólag kezdő programként ajánljuk! 😊

Rossz idő esetén azonnali rugalmassággal módosítjuk a programot. Ez esetben lazíthattok a Galerius Fürdőben vagy foglalunk időpontot masszázsokra, hogy kipihenjétek az előző esti bulit.

Töltsétek itt azt a pár napot magánszálláshelyeken, apartmanokban vagy luxus hotelekben! Igény szerint megkeressük a számotokra legkedvezőbbet.

Komplett programcsomag ajánlatunkat a létszám és az időpont meghatározását követően személyre szabottan küldjük részetekre.

lánybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú, legénybúcsú Siófoklánybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú, legénybúcsú Siófok
lánybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú, legénybúcsú Siófoklánybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú, legénybúcsú Siófok

Tengeri élmény a Balatonon a déli part legnagyobb bérelhető vitorlásával

Ha szeretnétek kombinálni az exkluzív vitorlás élményt szállással, megtaláltátok. Kerüljétek meg a tavat ezzel a tengeri hangulatot árasztó hajóval! A déli part legnagyobb bérelhető vitorlása áll rendelkezésetekre kapitánnyal akár több napra folyamatosan. Elegáns teak fa borítású fedélzet, modern formatervezés, naptető, hatalmas cockpit, kint, bent kiépített hangrendszer, állófűtés, 4 kétszemélyes kabin, teljeskörűen felszerelt konyha és egy elegáns szalon rész biztosítja a luxus érzését.

Árajánlatot kérek

A menyasszony titkai

Kezdjétek a lánybúcsút egy 10 feladatból álló játékkal, melyhez minden kelléket biztosítunk, legyen szó visszafogottabb vagy extrém bulis társaságról! Ebben a programban számítunk a lánybúcsú résztvevőinek segítségére ahhoz, hogy a lehető legszemélyesebb élményt biztosíthassuk a menyasszonynak.

Árajánlatot kérek

lánybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú, legénybúcsú Siófoklánybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú, legénybúcsú Siófok
rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófokviztorony-water tower-siofok

Víztorony

Kávézzatok együtt Siófok főterén és élvezzétek a lenyűgöző balatoni panorámát! Az emblematikus Víztorony 45 méter magas épület panorámalifttel, Samsung élményközponttal, körbejárható nyitott kilátó résszel és 360 fokban körbe forgó kávézó szinttel.

Árajánlatot kérek

Óriáskerék – különleges pörgés a Balaton felett

Nézzetek körül Siófokon 50 méter magasból! Próbáljátok ki az élményt napsütésben vagy holdfényben, az óriáskerék midig különleges helyszín a legjobb fotók elkészítésére.

Árajánlatot kérek

oriaskerek-siofok-balatonlánybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú, legénybúcsú Siófok
rendezvényszervezés, rendezvényszervezés Siófok, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, workshop Siófoklánybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú, legénybúcsú Siófok

Hyper élmény a Balatonon, mert ez a nyár legvagányabb programja!

A jet hajózás az egyik legújabb, gyorsan terjedő, hatalmas érdeklődéssel kísért extrém élményforrás. A vízsugár meghajtás villámgyorsan elért rendkívüli sebességre teszi képessé a hajót. A jet hajózás páratlan, nautikai attrakciót kínál élményforrásként. A közlekedési sebesség tartománya a leggyorsabb helyközi átkelésre, transzfer szolgáltatásra teszi képessé.

Árajánlatot kérek

Ami a hajón történik, az a hajón is marad

Felejthetetlen élményre vágysz? Nem tudod, hogyan töltsd az utolsó bulit a nagy Nap előtt? Bízd magad ránk, töltsd az estét egy exkluzív tengerjáró vitorlás yachton és egy fergeteges programban lesz részed különleges helyszínnel és igazi balatoni party hangulattal! A yachtok kisebb és nagyobb társaságok számára is ideális választást jelentenek, a Balaton közepén nem kell attól félni, hogy más emberek mit gondolnak vagy éppen zavartok-e valakit, mindenki bátran átadhatja magát a felszabadult és önfeledt szórakozásnak. Privát környezetben a Balaton közepén mindenki megtalálja a kedvére való szolgáltatást. Hölgyeknek jéghideg koktél és napozás? Az uraknak jéghideg sörök korlátlan mennyiségben, ugrálás a yacht tetejéről (ezt a lányok is nagyon élvezik), közben pedig dübörög a zene a Balaton közepén. Kell ennél exkluzívabb élmény? És mindezt Közép-Európa legnagyobb taván. Mindent elintézünk a szervezést és a lebonyolítást illetően, csak magatokat kell hoznotok. Ha vártok még biztatásra, írjatok, de ha nem, akkor hajóra fel!!

Árajánlatot kérek

lánybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú, legénybúcsú Siófoklanybucsu-hajo-buli-lanybucsu-siofok
bor-borkaszino-jatekborkaszino-tet-zseton

Borkaszinó

Melegítsetek be életetek egyik legnagyobb partyja előtt! Ajánlunk egy interaktív borkóstolót játékmester és sommelier irányításával. Ismerjétek meg a magyar borokat évjárat, szőlőfajta és borvidék szerint! A játékot zsetonokkal játszuk több körön át előre egyeztetett időtartamban borfajták száma alapján. Történjen a játék a kültéri jakuzzival rendelkező apartman kertjében vagy fedett teraszán, ahonnan a buli csak 100 méterre vár titeket a program után!

Árajánlatot kérek

Száguldás – gokart - szerelem

Próbáljátok ki a Balaton egyik legszuperebb gokartpályáját!

Az élmény és a hangulat garantált! Menjetek egy hatalmasat az időmérő futamon és miután kitaláltátok a tétet, versenyeztessétek meg magatokat!

Árajánlatot kérek

lánybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú, legénybúcsú Siófoklánybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú, legénybúcsú Siófok
rendezvényszervezés, lánybúcsú, legénybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, limuzin, limuzin Siófokrendezvényszervezés, lánybúcsú, legénybúcsú, lánybúcsú Siófok, legénybúcsú Siófok, limuzin, limuzin Siófok

Éld át a luxus érzését!

Utazz a buli helyszínére egy hófehér, exkluzív, prémium felszereltségű limuzinnal, mert a limuzin a felejthetetlen lánybúcsú nélkülözhetetlen kelléke!

Árajánlatot kérek